Taylor Swift over haar grootste angst

- Nieuws

 Taylor Swift
Taylor Swift

Na de aanslag bij het concert van Ariana Grande was Taylor Swift doodsbang om op tournee te gaan. De zangeres heeft zelfs altijd speciale drukverbanden bij zich.

De aanslag in Manchester bij een concert van Ariana Grande heeft een grote impact gehad op de muziekindustrie, ook bij zangeres Taylor Swift. In een artikel in Elle liet de zangeres weten dat ze geen idee had hoe ze in de zeven maanden dat ze op tour was de veiligheid voor drie miljoen fans kon garanderen.  De zangeres wordt dit jaar 30 jaar en heeft hiervoor een artikel geschreven in Elle over dertig dingen die ze in dertig jaar heeft geleerd.

(Artikel gaat verder na Instagram-post)

Stalker
Vorig jaar werd Taylor lastiggevallen door een stalker. Websites en tabloids hebben alle adressen waar ze ooit heeft gewoond online gezet waardoor stalkers probeerden in te breken. Dit zorgde ervoor dat ze haarzelf ging voorbereiden op nare situaties. Zo heeft Taylor altijd speciale drukverbanden bij haar, die gebruikt kunnen worden bij steek- of schotwonden. Tot slot geeft Taylor toch aan dat ze vindt dat we de moed moeten hebben om echt te kunnen leven en dat we ons niet moeten laten leiden door onze grootste angsten.

Check de songtekst van Taylor haar Top 40-hit Look What You Made Me Do

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!