Taylor Swift boos op management Justin Bieber

- Nieuws

 Justin Bieber Taylor Swift

Scooter Braun, de manager van Justin Bieber en Kanye West, heeft platenlabel Big Machine Records gekocht. Daardoor is hij eigenaar geworden van de muziek van Taylor Swift, daar is de zangeres niet blij mee.

Dat Taylor Swift woedend is op Scooter Braun laat ze duidelijk weten in een post op Tumblr: "Ik hoorde hier pas van toen de rest van de wereld het ook hoorde. Ik moest meteen denken aan het volhardende, manipulatieve getreiter van zijn kant dat ik jaren meemaak. Zoals toen Kim Kardashian een illegaal opgenomen telefoongesprek lekte en Scooter twee van zijn cliënten opjutte om mij er online over te pesten." 

Reactie Justin Bieber
Ook Justin Bieber heeft hierop gereageerd, hij nam het namelijk voor zijn manager op. Hij plaatste een oude foto van hem en Taylor op Instagram en schreef daarbij dat hij vond dat ze een grens over was gegaan door Braun zo aan te vallen. Justin nodigt zijn collega Taylor vervolgens uit om de kwestie privé te bespreken met hem en zijn manager Scooter Braun. "We hebben allebei niets negatiefs over jou te zeggen en willen oprecht het beste voor je."

Check de songtekst van Taylor Swift haar Top 40-hit ME!

(Foto: BSR Agency)