Take That kondigt jubileum album aan

- Nieuws

 Robbie Williams Take That
Take That 2018

De boyband viert hun 30-jarige jubileum met een speciaal Greatest Hits album

In de jaren 90 liet Take That mening vrouwenhart sneller kloppen. Met hits als Back for Good en Babe domineerden ze hitlijsten over de hele wereld. Maar ook vandaag de dag treedt Take That nog regelmatig op. Inmiddels is de boyband alweer bijna drie decenia's actief in de muziekwereld. Reden genoeg voor een feestje.

Greatest Hits
Naast een Greatest Hits-tournee die volgend jaar van start gaat, heeft de groep nu ook verzamel album aangekondigd. "Op het album komen onze grootste hits te staan, maar dan met een verrassende twist. Het wordt een echt collectersitem", aldus Gary Barlow. 

Wat die twist wordt, is nog niet bekend, maar fans slaan al volop aan het speculeren. Nemen ze de singles opnieuw op of vragen ze andere artiesten om hun hits te vertolken, net als Elton John onlangs deed? En de belangrijkste vraag: zal ook oud Take That-lid Robbie Williams te horen zijn op het album? Voor nu houden de mannen de kaken nog stevig op elkaar, maar in de loop van het jaar worden er meer details onthuld.

Grootste boyband
Take That begon in 1990 met de leden Mark Owen, Howard Donald, Gary Barlow, Robbie Williams en Jason Orange. In 1993 scoorden ze hun eerste Top 40-hit met Pray en groeiden ze uit tot één van de succesvolste boybands uit de jaren '90. In 1995 verliet Williams de band voor een solo carrière, maar zo nu en dan maakt hij nog een cameo. Take That telt nu nog 3 fulltime leden, nadat Jason Orange in 2014 definitief stopte. 

(Foto: BSR Agency)