Selena Gomez opgenomen in kliniek

- Nieuws

 Selena Gomez
Selena Gomez 2018

Selena Gomez is de afgelopen weken twee keer opgenomen in het ziekenhuis. De tweede keer kreeg de zangeres een mentale inzinking en is overgebracht naar een kliniek waar ze psychische hulp krijgt.

Het gaat niet goed met Selena Gomez, dat is duidelijk. Eind september is de zangeres opgenomen in het ziekenhuis vanwege te weinig bloedcellen in haar lichaam. Toen ze een aantal dagen later naar huis mocht, waren het aantal bloedcellen nog steeds te laag. Dit zorgde voor erg veel spanning en emoties bij de zangeres. 

Opgenomen in psychiatrische kliniek
Volgens bronnen zou Selena Gomez volledig zijn doorgeslagen waarbij ze ook infusen uit haar arm probeerde te verwijderen. Na de uitbarsting is de zangeres opgenomen in een psychiatrische kliniek waar ze dialectische gedragstherapie ondergaat, bedoeld voor mensen met een ernstige borderlinestoornis. Deze behandeling kreeg de zangeres in het verleden ook al eens. 

Social media pauze
Op 23 september kondigde Selena Gomez aan een tijd afstand te nemen van social media. Zo schreef ze: "negatieve berichten kunnen iemand erg kwetsen". De zangeres kreeg onlangs veel negativiteit over zich heen, toen bekend werd dat haar ex Justin Bieber zijn vriendin Hailey Baldwin ten huwelijk had gevraagd. Vorige week werd duidelijk dat de twee zijn getrouwd.

Check hier de songtekst van Selena Gomez haar nummer Bad Liar

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!