Ronnie Flex lucht zijn hart over geruchten kind

- Nieuws

 Ronnie Flex
Ronnie Flex

Ronnie Flex bijt op Instagram flink van zich af. Ex On The Beach's Nikki Ros beweerde onlangs dat hij de vader is van haar ongeboren kind. Daar is niets van waar, want Nikki heeft inmiddels naar buiten gebracht dat dit niet zo is.

Ronnie laat weten expres nog niet op de geruchten te hebben gereageerd: "Aan het eind van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks..." Toch voelt hij zich nu genoodzaakt om van zich te laten horen.  "Maar aan de andere kant was het wel een schok voor mijn familie & vrienden.. en vooral wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind (en indirect ook kind eigenlijk).. alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap... "

Shownieuws
Aan de redactie van Shownieuws, dat het nieuwtje bracht, laat hij weten: "Ik zou het op prijs stellen als jullie mijn naam zo veel mogelijk proberen te zuiveren en dat jullie dit item gaan doen vind ik al echt een mooie start.. no hard feelings verder."

Foto: BSR Agency