Roller Coaster zakt snel

- Nieuws

 Danny Vera
Danny Vera 2020

Roller Coaster is deze week de snelste zakker in de lijst. Inmiddels is Danny Vera met zijn hit bijna uit de lijst verdwenen. Is zijn achtbaanrit nu dan toch echt voorbij? 

Roller Coaster is een veelbewogen track in de Top 40 geweest. Zo kwam het nummer van Danny Vera in april al voor het eerst binnen in de lijst. In oktober moesten we afscheid nemen van het nummer nadat het in de ranglijst van grootste hits ooit die niet in de top 10 kwamen stond. In de laatste week van 2019 kreeg Roller Coaster nog een kans, toen kwam de track opnieuw binnen in de lijst op de 27e positie. Twee weken later bereikte het zijn piekpositie, maar in de top 10 is het nummer tot dusver nog niet gekomen. 

33 weken in Top 40
Deze week staat Roller Coaster voor de 33e week in de Top 40. Echter zakt het nummer wel dertien plaatsen naar beneden, waardoor het op de 39e positie staat. Omdat de track lang in de lijst, maar nooit in de top 10 stond, maakt Roller Coaster het wel tot de ranglijst van grootste hits ooit die niet in het bovenste kwart van de lijst kwamen. Hierin staat het nummer op de 33e plaats en in de lijst met Nederlandse producties op een gedeelde derde plek. 

Check de songtekst van Roller Coaster

(Foto: YouTube)