Rita Ora scoort zevende Alarmschijf

- Nieuws

 Rita Ora
Rita Ora

Fans van Rita Ora wachten al bijna een jaar lang op haar nieuwe album. Op 23 november lijkt het dan eindelijk te gaan gebeuren. Als we de laatste berichten moeten geloven, tenminste.

Er is nog niet heel veel over Phoenix, zoals het album gaat heten, bekend. Wat we wel weten, is dat haar laatste hits Anywhere, For You (met Liam Payne), Girls (met Cardi B, Charli XCX en Bebe Rexha) en ook haar nieuwe single Let You Love Me op de tracklist zullen staan.

Eigen manier
Rita is al enthousiast over haar nieuwe nummers, zo liet ze weten. “Ik heb met liefde aan dit nieuwe project gewerkt en het was belangrijk voor mij om het op mijn manier te doen. Ik ben zo dankbaar voor de liefde en steun van degenen die met me hebben gewerkt. Zij hebben me toegestaan iets te creëren, waar ik heel trots op ben. Ze gaven me de ruimte en de vrijheid om iets vanuit mijn hart te maken.”

In de catchy track Let You Love Me laat Rita weten dat ze het moeilijk vindt om veiligheid te vinden in een relatie. De komende week hoor je het nummer extra vaak op Radio 538: het is de nieuwe Alarmschijf!

Foto: BSR Agency





0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!