Rihanna eert fan

- Nieuws

 Rihanna
Rihanna

Rihanna heeft donderdag op Instagram uitgebreid stil gestaan bij het overlijden van een van haar grote fans.

Op eerste kerstdag verloor Monia de strijd tegen kanker. De vriendschap tussen de twee gaat terug naar 2015 en steeds bood Rihanna haar steun. “Deze Kerst zijn we een prachtige ziel verloren die voor ons een enorme steunpilaar was. Ze bracht veel van onze vriendschap door in het ziekenhuis of op het kantoor van de arts. Deze foto is pas een paar maanden geleden genomen. Toen keek ze naar me en zei: ‘Rih, de kanker is terug’ en ik zal de angst in haar ogen van die dag nooit vergeten.”

Eerder deze week deelde Rihanna mee dat er in 2019 nieuwe muziek van de zangeres moet verschijnen. Het vorige album dateert uit 2016 met ANTI.

De inmiddels 30-jarige zangeres maakte in 2005 haar Top 40-debuut en was in de daaropvolgende jaren altijd in de hitlijst te vinden. In 2017 werd Wild Thoughts haar 40e en laatste Top 40-hit. Inmiddels was ze al wel uitgegroeid tot de meest succesvolle artiest die ons land ooit heeft gekend. Dit jaar was Rihanna voor het eerst, na 13 jaar, niet terug te vinden in de Top 40.

View this post on Instagram

miss you already sis @moniasto 💔😇 #NavyAngels

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on