One Direction reünie in 2020

- Nieuws

 One Direction
One Direction reünie 2018

Fans van de boyband zijn door het dolle heen nadat de datum van een mogelijke comeback-tour bekend werd.

Het staat met uitroeptekens in de agenda van One Direction fans wereldwijd: 31 december 2020. Dit is de vermoedelijke datum waarop de On The Road Again tour van de Britse boyband van start zou gaan. 

De geruchten werden aangewakkerd, nadat een fan afgelopen weekend door de agenda van de Australische Ticketmaster scrolde en daar de vermelding One Direction in het Etihad Stadium in Melbourne zag staan. Alsof dat nog niet genoeg bewijs was, werd het concert ook in het tabblad Opkomende shows van Spotify vermeld. Lang bleef het niet staan, de aankondigingen werden alweer snel verwijderd.

8 Years of One Direction
Toch was dit lang genoeg. Fans uiten massaal hun vreugde via social media. De band zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Wel vierden de oudleden afgelopen weekend het achtjarige jubilieum op Twitter. Zo schreef Louis Tomlinson: "# 8YearsOfOneDirection. Waar is de tijd gegaan? Heel erg bedankt aan iedereen die ons ooit heeft gesteund. Grote liefde."

One Direction maakte in 2016 bekend een break te nemen, waarna alle leden zich focuste op hun solo carrière. Eerder liet Liam Payne al weten dat hij een reünie niet uitsluit. 

(Foto: BSR Agency)