Nieuwe manager voor Demi Lovato

- Nieuws

 Demi Lovato
Demi Lovato

Voor Demi Lovato ging het de afgelopen tijd erg bergafwaarts. Gelukkig voor de zangeres is er nu iets gebeurt wat haar meer energie zal geven: ze heeft een nieuwe manager. En niet zomaar één! 

Niemand minder dan Scooter Braun zal vanaf nu het management voor Demi Lovato gaan verzorgen. Scooter Braun is één van de bekendste en meest succesvolle artiesten managers in de wereld. Zo bracht hij Justin Bieber en Ariana Grande groot! 

Nieuwe hoofdstuk
De zangeres schrijft op haar Instagram-account veel zin te hebben in deze nieuwe samenwerking. ''Ik heb officieel een NIEUWE MANAGER!!! En niet zomaar een nieuwe manager, maar de enige echte Scooter Braun!!! Ik kon niet gelukkiger, meer geinspireerd en meer opgewonden zijn om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen met jou, Scooter!!!''' Aldus Demi Lovato op haar Instagram-account. 

Zware periode
Demi Lovato heeft een zware periode achter de rug. Zo werd ze vorig jaar juli met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht, vanwege een overdosis. Hopelijk geeft dit nieuwe avontuur de zangeres genoeg energie om haar leven weer op de baan te krijgen! Wij kijken in ieder geval al uit naar nieuwe muziek van Demi Lovato. 

Check de songtekst van Demi Lovato haar Top 40-hit Solo

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!