Vijfde album Nicki Minaj klaar

- Nieuws

 Drake Meek Mill Ariana Grande Nicki Minaj
Nicki minaj foto vma

Tijdens de meest recente aflevering van Queen Radio heeft Nicki Minaj bevestigd dat haar vijfde album klaar is. Dit vertelde ze in haar remix van Going Bad (Barbie Goin Bad), het nummer van haar ex Meek Mill en labelgenoot Drake. 

In de outro van de remix vertelt Nicki Minaj dat haar vijfde album af is: ''Het label zei dat ze het vijfde ding wilde, ik ging naar de studio, ik deed het vijfde ding.'' In de track hoor je ook dat haar label het tijd vindt om een single van dit album uit te brengen. Nicki Minaj is het er zelf echter niet mee eens: ''ik zei neeee, je weet dat de radio me al wilde afwijzen'' vertelt Minaj aan het einde van de remix.
(Tekst gaat verder onder Instagram-post)

View this post on Instagram

Still... ♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Thank you next, Ariana
Naast de remix van Going Bad dropte Minaj ook haar remix van Drip Too Hard (Barbie Drip) van Lil' Baby & Gunna. Vannacht zette Minaj ook haar remix van Thotiana van Blueface online. In haar versie genaamd 'Bust Down Barbiana' noemt Minaj ook haar vriendin Ariana Grande: 'Kill iedereen zijn beat, Thank you next, Ariana.'

Queen
In augustus van vorig jaar kwam Minaj met haar vierde album Queen, deze is onlangs platina gegaan. Op dit album staat Tipparade-nummer Bed. Wij zijn benieuwd naar haar vijfde album en of we nummers daarvan in de Top 40 zullen zien!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!