Michelle Williams in kliniek

- Nieuws

 Destiny's Child
Michelle Williams

Destiny’s Child-zangeres Michelle Williams heeft zich laten opnemen in een gezondheidskliniek om te werken aan haar depressiviteit.

“Jarenlang heb ik zelf geholpen om aandacht te vragen voor geestelijke gezondheid en heb ik kracht willen geven te herkennen wanneer je daar hulp bij nodig hebt. Vandaag sta ik hier trots en gelukkig als iemand die dat voorbeeld illustreert”, zo laat de Destiny's Child-zangeres weten in een persbericht dat TMZ in handen kreeg.

Vorig jaar vertelde ze in de Amerikaanse show The Talk over haar depressiviteit waar ze al, sinds haar 13e, mee te kampen heeft: “Ik dacht toen nog dat het groeipijnen waren. Maar het werd echt zo slecht dat ik over zelfmoord nadacht”, zo zei ze toen. Williams zou zelf het initiatief hebben genomen zich voor een aantal dagen te laten opnemen in een kliniek net buiten Los Angeles.

Eerder dit jaar voegde Williams zich weer bij Kelly Rowland en Beyoncé voor een historisch optreden met de reünie van Destiny’s Child tijdens de twee weekenden van Coachella.

(Foto: BSR Agency)