Lady Gaga support Cardi B

- Nieuws

 Cardi B Lady Gaga
Cardi B Lady Gaga

Zondagnacht ontving zowel Cardi B als Lady Gaga een Grammy tijdens het pijzengala. Het verschil is dat Cardi B veel commentaar over haar winst van een Grammy kreeg. Lady Gaga pikt dat niet en komt voor haar collega op. 

''Het is zo moeilijk om een vrouw te zijn in deze industrie'' schrijft Lady Gaga in een tweet. Ook zet de zangeres een foto van haar en de rapper Cardi B bij deze tweet. '' Wat het kost, hoe hard we werken voor de disrespectvolle uitdagingen, gewoon om kunst te kunnen maken. Ik hou van je Cardi. Je verdient jouw awards. Laten we haar gevecht vieren. Til haar op & eer haar. Ze is moedig.'' Aldus Lady Gaga.
(Tekst gaat verder onder tweet)

Cardi B verwijdert Instagram
De rapper was zo klaar met al het commentaar dat ze besloot een video hier over te maken. Ze is het zat dat zo zoveel 'shit' over zich heen krijgt. ''Ik heb hard gewerkt voor mijn album'' aldus Cardi B. De rapper liet het niet bij een boze video, ook verwijderde ze dinsdagmiddag haar Instagram-account. Momenteel is haar account nog steeds uit de lucht, Cardi B is nog wel actief op Twitter.

Check de songtekst van Top 40-hit I Like It van Cardi B

(Foto: Twitter@Billboard)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!