Joel Corry & Becky Hill grijpen Alarmschijf

- Nieuws

 Joel Corry Becky Hill
Joel Corry & Becky Hill grijpen Alarmschijf

Of ze echt historie gaan schrijven is nog even afwachten, maar wat in ieder geval vast staat is dat Joel Corry en Becky Hill de belangrijkste track van de komende week op Qmusic te pakken hebben. History is de nieuwe Alarmschijf.

Zowel Joel Corry als Becky Hill gaan momenteel erg goed in de enige echte. De Britse dj heeft sinds 2020 vijf hits weten te scoren, waarvan 2 alarmschijven. Eerder was dit het geval bij My Head & My Heart (met MNEK) en Bed (met Raye en David Guetta). Becky Hill doet hem dit eigenlijk precies na, maar scoorde wel al één keer vaker de Alarmschijf. Zowel Nothing Really Matters (met Tiësto) als Remember (met David Guetta) en Crazy What Love Can Do (met David Guetta en Ella Henderson) kregen eerder dit predikaat.

Verlanglijstje
De collab met Becky Hill stond allang op het verlanglijstje van Joel Corry, maar het kwam er maar steeds niet van. De eerste ontmoeting vond uiteindelijk vorig jaar plaats bij een optreden in Newcastle waar beide acts op de setlist stonden. Joel probeerde te regelen dat hij Becky voor het optreden even kon spreken, maar dat bleek nog niet zo eenvoudig. Uiteindelijk besloot hij haar letterlijk op te wachten voordat ze het podium op moest. Van een echt concrete afspraak kwam het pas toen ze elkaar weer tegenkwamen bij een optreden, ditmaal op een Koninsdag feestje in Breda.

Connectie
Toen de 2 uiteindelijk in de studio terechtkwamen was er gelijk een klik. Joel Corry had enorm veel ideeën en het duurde dan ook niet lang voordat History tot stand kwam. Becky Hill over de samenwerking met Joel Corry: “Working with Joel on this record feels like it has been a long time coming. After going over many ideas, Joel kept saying the word ‘History’ and “I can see it now, Becky!” His enthusiasm and passion for what he does is permeating and he has been an absolute dream to collaborate with.”

Alle Alarmschijven check je in onze playlist op Spotify.