Hold On is nieuwe Alarmschijf

- Nieuws

 Armin Van Buuren Davina Michelle
Hold On is nieuwe Alarmschijf

Komende week hebben Armin van Buuren en Davina Michelle de Alarmschijf in handen met Hold On.

Armin van Buuren liet tijdens een bezoek aan de studio van Qmusic al weten liefhebber te zijn van het stemgeluid van Davina Michelle. Na Hoe Het Danst, de hit die hij met Marco Borsato en Davina Michelle maakte, was er dan ook maar weinig tijd nodig om na te denken over een volgende samenwerking. Davina noemde het heel speciaal om opnieuw met Armin samen te werken. Tijdens de Grand Prix van Nederland op Zandvoort werd het nummer voor het eerst aan het publiek voorgesteld.

Komende week keert Armin voor het eerst in zeven jaar weer terug naar Boekarest voor een show en daar zal ook Davina het nummer Hold On ten gehore brengen.

Hold On is voor Armin zijn achtste Alarmschijf en daarmee schaart hij zich deze week weer naast Tiësto en Martin Garrix die eerder op dat getal wisten te komen. Armin, Tiësto en Martin staan op een gedeelde tweede plaats bij de mannen met de meeste Alarmschijven. Marco Borsato blijft daar recordhouder met 13 Alarmschijven.

Hold On staat inmiddels in de Top 40. Daarmee is de 39e hit voor Armin van Buuren een feit. Voor Davina Michelle is het haar 11e Top 40-hit.