Nationale Complimentendag: vijf tracks om iemand een compliment te geven

- Nieuws

 Maan Mariah Carey Alicia Keys Ed Sheeran Bruno Mars
Maan

Het is vandaag niet alleen de eerste dag van Maart, maar ook Nationale Complimentendag. Weet je soms niet hoe je iemand een compliment moet geven? Wij hebben vijf tracks voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen, want sommige nummers zeggen méér dan woorden.

We zijn soms niet even lief voor elkaar en dat is menselijk. De organisatie ‘Momentje voor een Complimentje’ vindt dat het hoog tijd is om elkaar eens wat vaker een hart onder de riem te steken door een compliment uit te delen. Daarom wordt er sinds 2004 jaarlijks op 1 maart Nationale Complimentendag gehouden. Wij hebben vijf Top 40-hits voor je op een rijtjes gezet waarmee je een ander kan complimenteren.

1. Alicia Keys - Girl On Fire
Het eerste nummer in ons lijstje is Girl On Fire van Alicia Keys. De girl power spat van deze track eraf. Je kan hier een ander mee complimenteren als je vindt dat ze bijvoorbeeld goed bezig is.

2. Bruno Mars - Just The Way You Are
Just The Way You Are is een track die voor iedereen geschikt is. Bruno Mars zingt hier over hoe geweldig hij iemand vindt, op de manier hoe diegene is. Dit zou iedereen wel willen horen toch?

3. Lief Zoals Je Bent - Maan
Ook Maan heeft haar lieve complimenten in een nummer verwerkt. In Lief Zoals Je Bent waardeert ze haar geliefde en vindt ze hem lief zoals hij is.

4. Ed Sheeran - Shape Of You
'I'm in love with the shape of you', zingt Ed Sheeran op deze track. Shape Of You heeft op de eerste plek gestaan in de Top 40 en hoort ook in dit lijstje met nummers waarmee je een ander een compliment kan geven.

5. Mariah Carey ft. Miguel - #Beautiful
Het laatste nummer in onze lijst is #Beautiful van Mariah Carey en Miguel. Het nummer gaat over hoe mooi iemand is qua uiterlijk, maar ook qua denken. Hiermee sluiten wij ons lijstje af. Vergeet niet een complimentje te geven vandaag!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!