Het geheim achter Pharrells eeuwige jeugd

- Nieuws

 Pharrell Williams
Pharrell Williams

Pharrell Williams lijkt geen dag ouder te worden. De rapper is inmiddels 45 jaar en heeft vier kinderen, maar toch ziet hij er nog steeds zo uit als twintig jaar terug. Zijn geheim: 12 nanny's. 

Een nanny is in Hollywood meer de regel dan de uitzondering. Want, leuk die kinderen, maar ze vergen wel heel veel tijd en aandacht. En zeker als het er drie zijn. Rapper Pharrell Williams en zijn vrouw Helen Lasichanh mochten vorig jaar twee jongens en een meisje verwelkomen en sindsdien hebben ze hun handen vol. "Ze huilen in harmonie. Wanneer de ene begint, dan doen de andere twee lekker mee", aldus Williams.

Fulltime nanny's
Maar fulltime vaderen zit er niet in, aangezien Pharrell ook een druk tourschema heeft, producer is en een restaurant heeft te runnen. Gelukkig voor de superster is er altijd een helpende hand nabij. In de talkshow GMA Day gaf Williams toe dat ze er een fulltime team op hebben zitten. "Onze ouders zijn betrokken en we hebben een twaalfkoppig team van nanny's die in constante roulatie aanwezig zijn."

Zo kan papa Pharrell gewoon zijn acht uurtjes slaap pakken en zonder wallen op het podium staan.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!