Demi Lovato voorlopig uit de running

- Nieuws

 Demi Lovato
Demi Lovato voorlopig uit de running

Het herstel van Demi Lovato gaat nog maanden duren. Zo laat een bron aan E! News weten. Momenteel verblijft ze nog bij een psychiater in Chicago, maar dat is nog maar het begin. Er volgen nog veel meer behandelingen.

Volgens de bron wil Demi koste wat het kost weer gezond worden. Ze wil er dan ook alles aan doen om het behandelingstraject tot een succes te maken. Haar familie ondersteunt haar en dat leidt soms tot weinig populaire maatregelen: “Haar familie wil alle verleidingen bij haar vandaan houden en haar zo min mogelijk prikkels van buitenaf geven. Dat betekent dus ook weinig tot geen contact met haar ex (acteur Wilmer Valderrama), die wel op de hoogte wordt gehouden door de familie.”

Sterk persoon
Gelukkig gaat het volgens de bron wel beter met Demi. Ze is blij met de hulp die ze van iedereen krijgt en wil graag laten zien dat ze een sterk persoon is. De zangeres zou na een kort verblijf in de psychiatrische kliniek weer teruggaan naar de afkickkliniek, waar ze haar behandeling voort zal zetten. Overigens meldt TMZ dat Demi op de avond van haar overdosis de pijnstiller oxycodon slikte, wat dertig tot vijftig keer sterker is dan heroïne.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!