Halsey was dakloos en dacht aan prostitutie

- Nieuws

 Halsey
Halsey 2019

Halsey was een tijd dakloos in New York en tijdens deze periode overwoog de zangeres om de prostitutie in te gaan. Dit vertelde de zangeres tijdens een toespraak bij een benefietevenement tegen dakloosheid onder jongeren.

Voordat Halsey een bekende zangeres was, leefde zij op straat in New York. Tijdens het evenement Ending Youth Homelessness: A Benefit For My Friend's Place sprak ze publiekelijk over deze ervaring.

(Tekst gaat verder onder Instagram-post)

''Iedereen kan dakloos worden''
"Terwijl mijn vrienden spullen aan het kopen waren voor hun studentenkamers, overwoog ik om seks met vreemden te hebben, zodat ik mijn volgende maaltijd kon betalen", vertelt Halsey. Ook zegt de zangeres dat iedereen dakloos kan worden: "Het gebeurde mij niet omdat ik iets fout heb gedaan of er iets mis met me is. Het komt ook niet doordat mijn ouders niet genoeg van me houden. Ik belandde door ongelukkige omstandigheden op straat.''

''Die tas is mijn huis''
Toen Halsey een gesprek had bij een platenmaatschappij over een demo met haar muziek, gebeurde er iets wat de zangeres nooit zal vergeten: "Ik had een tas bij me en een werknemer vroeg me wat er in zat. Ik keek hem aan en zei dat die tas mijn huis is."

Check de songtekst van Halsey haar grootste Top 40-hit Closer

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!