Gary Barlow geeft Robbie Williams advies

- Nieuws

 Gary Barlow Robbie Williams
Gary Barlow geeft Robbie Williams advies

Gary Barlow heeft Robbie Williams gezegd dat hij zijn werk bij de Engelse X Factor niet moet onderschatten. Robbie zal naast zijn vrouw Ayda Field en Louis Tomlinson achter de jurydesk plaatsnemen.

“Het is echt hard werken,” zegt Gary tegen The Sun. Volgens hem wordt het aantal uren dat de juryleden maken flink onderschat en is de werkdruk hoog. "Ze filmen je acht uur lang, tot je er helemaal klaar mee bent en je uit je slof schiet. En dat is precies wat ze vervolgens gebruiken in de uitzending.”

Fulltimebaan
Gary coachte tussen 2011 en 2013 kandidaten voor het programma en weet dus maar al te goed waar hij over praat. Hij gaf al eerder aan dat jurylid van X Factor zijn een fulltimebaan is. In 2013 stopte hij dan ook, omdat hij meer tijd aan zijn eigen loopbaan en die van Take That wilde besteden.

Lezers van Radiotimes.com riepen Barlow in 2017 nog uit tot het beste jurylid dat de show ooit heeft gehad. Daarmee versloeg hij opperjurylid Simon Cowell en Nicole Scherzinger, Cheryl en Sharon Osbourne. Gary denkt dat Robbie een duidelijk stempel zal drukken op het nieuw seizoen van het ITV-programma en dat hij niet zal schuwen zijn mening te geven.


Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!