Fifth Harmony en DNCE helpen daklozen

- Nieuws

 Fifth Harmony DNCE Hailee Steinfeld Rita Ora Charlie Puth Tinashe Daya Justin Bieber Ariana Grande Niall Horan Meghan Trainor
Fifth Harmony en DNCE helpen daklozen

Fifth Harmony, DNCE, Hailee Steinfeld en Rita Ora hebben de handen ineen geslagen om geld in te zamelen voor daklozen.

Dit weekeinde zullen ze in Madison Square Garden in New York het nummer Santa Claus Is Coming To Town voor het eerst laten horen tijdens Jingle Ball. Daar zullen onder meer ook Charlie Puth, Justin Bieber, Ariana Grande, Niall Horan, Daya en Tinashe een optreden doen. Daarna zal de speciale kerstuitvoering verkrijgbaar zijn. De opbrengsten van het nummer komen ten goede aan Robin Hood, de organisatie die zich ten doel heeft gesteld om daklozen in New York door de winter heen te helpen. 
 
“De daklozen in New York en over het hele land hebben het zwaar tijdens de feestdagen en het is geweldig om te zien dat artiesten hulp willen aanbieden voor mensen die het wat minder breed hebben”, zo is te lezen in een verklaring bij het initiatief. 
 
Er was nog meer Fifth Harmony-nieuws, want na Camila Cabello en Ally Brooke heeft nu ook Lauren Jauregui een uitstapje gemaakt buiten de groep. Op 9 december verscheen de track Back To Me, die ze opnam met Marian Hill.