Dua Lipa sluit weer aan

- Nieuws

 Dua Lipa
Dua Lipa sluit weer aan

Dua Lipa liep even achter de feiten aan maar deze week stelt de Britse weer orde op zaken.

Precies elf weken geleden scoorde Justin Bieber zijn vierde hit in 2020 en drie weken later lukt dat de Jonas Brothers ook. Snelle werd een week na de Jonas Brothers de eerste Nederlandse artiest die dit jaar met vier hits in de Top 40 wist te komen.

Deze week komt ook Dua Lipa op vier hits in 2020 via Hallucinate. Dua laat daarmee Davina Michelle, Emma Heesters, Tones And I en Camila Cabello achter zich die voorlopig op 3 blijven staan.

Dua heeft de eer hoog te houden als we kijken naar het aantal hits in een kalenderjaar. Zo was ze in 2018 de zangeres met de meeste Top 40-hits, vijf in getal, en daarmee stond ze naast Rita Ora, Ariana Grande en Cardi B zie ze qua punten dan weer ruimschoots de baas was. Vorig jaar was het duidelijk een rustiger Top 40-jaar voor de Britse die toen bleef steken op 2 Top 40-hits.

In 2020 komen de hits van Dua Lipa van haar tweede studioalbum, Future Nostalgia. Na Don’t Start Now, Physical en Break My Heart is Hallucinate nu haar vierde Top 40-hit. Inmiddels staat ze nu 38 weken onafgebroken in de Top 40 genoteerd. 36 daarvan stond ze ook in de top 10 maar doordat Break My Heart nu buiten de top 10 is gevallen komt er een eind aan die reeks.

Acts in 2020 met 4 Top 40-hits

JUSTIN BIEBER 

JONAS BROTHERS 

SNELLE

DUA LIPA