Dua Lipa pakt achtste Alarmschijf

- Nieuws

 Dua Lipa
Dua Lipa

Terwijl Dua Lipa met Don’t Start Now voor de derde week in de top 3 staat komt er deze vrijdag gewoon een nieuwe single met Physical.

Op die track brengt ze het gevoel van de jaren tachtig weer even helemaal terug. Het is de tweede track die verschijnt als voorloper van haar tweede album Future Nostalgia dat op 3 april verkrijgbaar zal zijn. Dat album moet vooral het gevoel laten klinken dat Dua krijgt bij het luisteren naar haar favoriete tracks. Een zweem van het gevoel van weleer maar dan wel ingevuld met het geluid dat we van de zangeres gewend zijn. Op het album staan, naast Don’t Start Now en Physical nog negen andere tracks. Met het album tourt Dua Lipa ook weer langs de grote podia. Zo strijkt ze op 7 mei neer in de Amsterdamse Ziggo Dome met de Future Nostalgia Tour.

Physical wordt ongetwijfeld haar elfde Top 40-hit. De vorige tien kwamen allemaal in de top 10 van de Top 40 terecht en daarbij waren New Rules en One Kiss ook nog eens nummer 1-hits. Physical is haar achtste Alarmschijf en dus ga je de track de komende week veelvuldig horen op Qmusic.