Dua Lipa en Anne-Marie grote kanshebbers bij BRIT Awards

- Nieuws

 Jess Glynne Anne-Marie George Ezra Dua Lipa
Dua Lipa grote kanshebber bij BRIT Awards

De nominaties voor de BRIT Awards, de belangrijkste muziekprijzen van de UK, zijn bekendgemaakt. Dua Lipa en Anne-Marie maken grote kans op een beeldje, dankzij hun vier nominaties. George Ezra is drie keer genomineerd.

Dua Lipa maakt met IDGAF kans op de prijzen in de categorieën Best British Single en Best British Video. Met One Kiss, de grootste Top 40-hit van 2018, is ze met Calvin Harris ook nog eens genomineerd in beide categorieën. Anne-Marie maakt net als Dua Lipa kans op vier prijzen. Zij heeft een nominatie te pakken bij Britse vrouwelijke solo-artiest, Mastercard British Album of the Year (Speak Your Mind), British Single en British Artist Video of the Year (2002).

Andere grote kanshebbers
Jess Glynne heeft ook vier nominaties in de wacht gesleept. Zo staat ze op de shortlist voor British Single Of The Year. Daarnaast is ze net als Anne-Marie ook nog in de race in de categorie Britse vrouwelijke solo-artiest. George Ezra mag drie keer in spanning zitten: hij heeft nominaties te pakken voor Britse mannelijke solo-artiest, British Single Of The Year (Shotgun) en Mastercard British Album (Staying at Tamara’s).

Op 20 februari is de awardshow in London en dan weten we wie er met de beeldjes vandoor gaat.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!