DJ hekelt Taylor Swift

- Nieuws

 Taylor Swift
Taylor Swift - Manchester

David Mueller, de radio-dj die werd veroordeeld voor het onzedelijk betasten van Taylor Swift, laat in een interview weten dat de zangeres een enorme fantasie heeft.

De radio-dj, die na het voorval zijn baan verloor en door een rechter in Colorado schuldig werd bevonden, vertelde Radar Online dat hij niet snapt dat Taylor Swift zichzelf nog recht in de ogen kan kijken: “Je hebt mijn leven verwoest. Ik was helemaal nog niet klaar voor de foto. Ik geef toe dat het raar was maar heb haar nooit gegrepen. Het komt nog niet eens in de buurt van wat er is gebeurd”, zo zei hij. Mueller claimde eerder al onschuldig te zijn.

“Ik was altijd een heer. Zo zei ik altijd ‘let op je bagage, er is hier een dame’ en vervolgens word je hier van beschuldigd. Ik ben bang dat ik nooit meer met vrouwen kan praten. Ik ben mezelf niet meer en kom niet meer in de buurt van vrouwen.”

Inmiddels heeft hij wel weer werk weten te vinden en werkt hij voor een klein radiostation in Mississippi: “Veel luisteraars heb ik niet maar zo lang ik nog radio kan maken voel ik mezelf een gelukkig man.”

(Foto: BSR Agency)