Davina Michelle staat een jaar in de Top 40

- Nieuws

 Davina Michelle
Davina Michelle

Deze week staat Davina Michelle voor de 52e aaneengesloten week in de Top 40. Ze is daarmee de 29e artiest ooit in dik 55 jaar Top 40, die een jaar lang en zonder onderbreking in de lijst heeft gestaan.

De reeks van Davina begin op 20 oktober 2018, toen haar hit Duurt Te Lang op 22 binnenkwam. Na die enorme hit was het de beurt aan Skyward, Hoe Het Danst (met Marco Borsato en Armin van Buuren) en Better Now. De zangeres is niet de enige act die lang achter elkaar in de Top 40 staat. Ze is deze week in gezelschap van Martin Garrix, die inmiddels al 69 weken onafgebroken in de lijst te vinden is. Hij kwam op 23 juni 2018 binnen in de lijst en is sindsdien niet meer verdwenen. Maar aan die reeks kan komende week maar zo een einde komen want Home zakt deze week naar nummer 38 en dat is de laatste strohalm die hij nu nog in de lijst heeft staan.

Recordhouder
Bijzonder, maar daarmee komen Martin en Davina nog niet in de buurt bij Bruno Mars. Hij stond dik twee jaar achter elkaar in de enige lijst die echt telt. Dat is bij elkaar een magisch aantal van 119 weken.

Foto: BSR Agency