Davina Michelle scoort tweede Alarmschijf

- Nieuws

Davina michelle
Davina Michelle

Met twee nummer 1-hits op zak gaat Davina Michelle skyward. De komende week is haar nieuwste track Better Now de belangrijkste track op Qmusic: het is haar tweede Alarmschijf.

Komende week staat alweer het volgende hoogtepunt voor de Rotterdamse klaar, want dan staat ze in het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag. Iets waar ze al maanden naar uitkijkt. En dat terwijl ze het afgelopen jaar al heel veel heeft meegemaakt: optreden op Pinkpop, spelen in een stampvolle Kuip als voorprogramma (en onderdeel van) Marco Borsato's concerten, twee keer op nummer 1 staan in de Top 40 (met Duurt Te Lang en Hoe Het Danst, met Marco Borsato en Armin van Buuren)...

Einde relatie
Better Now is eigenlijk haar tweede 'eigen' single, als je Duurt Te Lang niet meerekent. Met haar vorige track Skyward kwam Davina tot de zeven plek en na 21 weken staat ze nog altijd hoog in de Top 40. De verwachtingen rondom de track zijn dus hooggespannen. Het nummer gaat over twee lovers die uit elkaar zijn gegroeid. Daardoor is hun relatie compleet veranderd en wil de zangeres het liefst haar eigen weg gaan. Het kan zijn dat je Better Now al kent. Davina deed 'm onder meer live op Pinkpop.

Check alle Alarmschijven vanaf 2000 in onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency