Cardi B is klaar met roddelpers

- Nieuws

 Cardi B
Cardi B is klaar met roddelpers

Cardi B heeft zich op Instagram hard uitgelaten naar mensen die altijd maar kritiek op haar hebben en die zich met haar willen bemoeien, zoals de Australische roddelpers.

De rapper deed haar uitspraken, nadat de Australische pers haar bleef vragen naar de breuk met Offset. Al nadat ze net voet op Australische grond had gezet, werd ze aangevlogen door paparazzi. Daar had Cardi geen trek in, dus trok ze haar capuchon over haar hoofd en liep ze hard door. Dat pikten de journalisten niet en zij riepen haar na dat ze nu op Australische bodem was en dat daar hun regels golden.

Boos
Het ging zelfs zo ver, dat de I Like It-rapper bijna een fotografe wilde aanvliegen. Zij had haar toegesnauwd dat het geen wonder is dat ze was verlaten door haar man. Daarop besloot Cardi om haar beklag te doen op Instagram.. “Niemand vertelt mij wat ik moet doen!"

"Dit is wie ik ben en ik ben niet zoals andere celebrities, die maar doen wat hen gezegd wordt. Ik snap waarom ze aan de drugs gaan of zelfmoord plegen. Maar dat gaat mij niet gebeuren, hoe moeilijk mijn beroemdheid misschien ook mag worden.”

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!