Cardi B 2018 VMA

Ook Cardi B, Beyoncé, Bruno Mars, Ed Sheeran, Drake en Taylor Swift maken kans op een Award.

De VMA's vinden pas op 20 augustus plaats, maar nu al zijn de namen van de genomineerden gelekt. Grote kanshebber dit jaar is rapper Cardi, met tien nominaties. Zo maakt de kersverse moeder kans op o.a. Video van het jaar, Track van het jaar, Beste nieuwe artiest, Beste hiphop en Best editing (voor de Bruno Mars Finesse remix). 

Battle of the artists
Cardi wordt op de voet gevolgd door Beyoncé en Jay-Z die met hun collab-album The Carters goed zijn voor 8 nominaties. Ook Drake en Childisch Gambino hebben een grote kans om in de prijs te vallen. Beiden zijn genomineerd voor 7 categorieën, waaronder Video van het jaar. 

Hekkensluiters zijn Bruno Mars (6 nominaties), Ariana Grande & Camila Cabello (beiden 5), Ed Sheeran (4), Khalid 94), Young Thug (4), Alessia Cara (3), Dua Lipa (3), Janelle Monáe (3), Shawn Mendes (3), SZA (3) en Taylor Swift (3). Opvallend is dat de grote winnaar van vorig jaar, Kendrick Lamar, niet in de lijst voor komt. In 2017 domineerde de rapper de prijsuitreiking door 6 Awards mee naar huis nemen. 

De VMA's worden dit jaar live uitgezonden vanuit de Radio City Music Hall in New York. 

(Foto: BSR Agency)
0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!