Cardi B en Drake grote winnaars Billboard Music Awards

- Nieuws

 Taylor Swift Cardi B Tiësto Ariana Grande Drake

Drake en Cardi B zijn de grote winnaars tijdens de Billboard Music Awards. Ook Ariana Grande viel in de prijzen.

Drake won onder andere een award voor beste artiest. In totaal mocht hij twaalf trofeeën in ontvangst nemen waardoor zijn totaal op 27 Billboard Awards uitkomt én dat is een record!
Ook Cardi B had erg veel succes tijdens het prijzengala: de rapper was maar liefst 21 keer genomineerd en daarvan heeft zij twaalf awards gewonnen, waaronder die voor beste vrouwelijke rap artiest. 

(Tekst gaat verder onder Instagram-post)

Ariana Grande beste vrouwelijke artiest
Ook Ariana Grande was genomineerd voor beste artiest, helaas ging Drake met deze prijs aan de haal. Gelukkig voor de Thank U, Next-zangeres mocht ze wel de award voor beste vrouwelijke artiest in ontvangst nemen. 

Tiësto met lege handen naar huis
Tiësto was in Las Vegas om Nederland te vertegenwoordigen, hij was de enige uit ons kikkerlandje met een nominatie. Helaas ging hij met lege haden naar huis. De award waar hij voor genomineerd was, top dance/electronic song, ging naar Zedd, Maren Morris & Grey met het nummer The Middle.

Optreden Taylor Swift en Brendon Urie
Naast de uitreikingen van de awards vonden er ook optredens plaats. Onder andere Taylor Swift gaf een show weg samen met Panic! At The Disco-zanger Brendon Urie. Met hun nieuwste single, tevens alarmschijf op Qmusic, ME! speelden ze de zaal plat! Check de video hier:

Check de songtekst van Cardi B haar meest recente Tipparade-hit Please Me

(Foto: BSR Agency)