Camila Cabello koningin van de VMA's

- Nieuws

 VMA Camila Cabello Jennifer Lopez Childish Gambino Cardi B
VMA Camila Cabello 2018

De Havana-zangeres mocht gisteren de twee belangrijkste prijzen mee naar huis nemen.

De voormalige Fifth Harmony ster won met haar superhit Havana niet alleen de Award van Video van het Jaar, maar ook Liedje van het Jaar. Waarmee ze andere genomineerden zoals Drake, Ariana Grande, Bruno Mars en Beyonce het nakijken gaf. Camila Cabello ontving de prijs uit handen van Queen of Pop Madonna, waar de zangeres zo van onder de indruk was dat ze een buiging maakten. 

Cardi B
Naast Camila Cabello mochten ook nieuwbakken moeder Cardi B en Childish Gambino een aantal overwinningen op hun naam bijschrijven. Zo nam Donald Glover (echte naam Childish Gambino) maar liefst 3 beeldjes mee naar huis voor zijn videoclip van This Is America. (Beste regisseur, Beste choreografie en Beste video met een verhaal). Host Cardi B werd gekroond tot Best New Artist en Song of the Summer (I Like It feat. Bad Bunny en J Balvin). Ook ontving ze een award voor Best collaboration voor haar bijdrage aan Jennifer Lopez' Spaanstalige track Dinero. 

Ode aan Aretha
J.Lo werd tevens geëerd met de prestigeuze Michael Jackson Video Vanguard Award voor haar bijdrage aan de muziekwereld. De superster liet eerder die avond al in een wervelende medley haar grootste hits horen. Ondanks het hoge tempo van de show, stonden sommige artiesten toch even stil bij het overlijden van een van de grootste artiesten uit de industrie. De wijlen Aretha Franklin. Zo bracht Madonna een ode en eindigde Travis Scott zijn optreden met de woorden: "Rustin vrede, Queen of Soul.”

Wat vind jij, is Camila's Havana de terechte winnaar van Song of the Year? Of had je liever een andere winnaar gezien?

(Foto: Instagram VMA's)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!