Bebe Rexha openhartig over angstaanvallen

- Nieuws

 Bebe Rexha
Bebe Rexha

In de Britse Marie Claire heeft Bebe Rexha een boekje opengedaan over haar negatieve ervaringen in de muziekindustrie. De zangeres is nu succesvol, maar in het verleden worstelde ze met haar label. Het zorgde zelfs voor paniekaanvallen.

Het label waar Bebe destijds zat wilde haar muziek niet uitbrengen, maar stond ook niet toe dat ze vertrok. Dat raakte haar diep. 'Ik was echt zo depressief," begint ze in het tijdschrift. "Ik schreef een brief aan de CEO, waarin stond: "Ik wil niet meer leven, jullie maken mijn leven ellendig, ik ben elke dag verdrietig en blijf vastzitten." Ze voelde zich niet op haar gemak op feestjes en durfde soms haar huis niet uit. Uiteindelijk besloot ze hulp te gaan zoeken bij een therapeut. 

Acceptatie
"Het kostte me veel tijd om de hele situatie te accepteren, maar toen ik dat eenmaal deed, ging het zoveel beter," vervolgt Bebe. Ze voegt eraan toe dat haar therapeut haar hielp manieren te vinden, om haar angst onder controle te krijgen. Volgens de Say My Name-zangeres kwam haar angst ook voort uit de constante neiging om zichzelf te vergelijken met andere vrouwelijke artiesten. 

Tegenwoordig is Bebe organisator van Women In Harmony, dat een 'veilig samenzijn' voor vrouwelijke muzieksterren wil regelen. Binnenkort plant ze een brunch met 150 artiesten, die zich allemaal onder elkaar moeten mengen. Daarmee hoopt ze dat andere sterren niet dat gevoel van angst hoeven te ervaren.

Check hier de songtekst van Bebe's laatste Top 40-hit Say My Name, met David Guetta en J Balvin.

Foto: YouTube