Is Ava Max de nieuwe Lady Gaga

- Nieuws

Sweet but psycho Ava Max Lady Gaga
Ava Max Lady Gaga

Ava Max staat met haar hit Sweet But Psycho inmiddels drie weken op nummer 1. De vergelijking tussen haar en popster Lady Gaga wordt vaak gemaakt, maar lijken de twee zangeressen écht zo op elkaar? Wij zochten het voor je uit!

De Top 40-hit Sweet But Psycho van Ava Max lijkt qua sound érg op de eerdere hits van Lady Gaga. Luister maar naar deze mashup van Tufos:

Looks van Lady Gaga vs. Ava Max
Ook qua looks zouden de twee zusjes kunnen zijn, zowel Ava Max als Lady Gaga heeft steil platinablond haar. Daarbij delen de zangeressen ook hun voorkeuren in de makeup bij videoclips; waar Lady Gaga in haar eerste hit Just Dance een bliksemflits op haar wang heeft, zijn Ava Max haar wangen in Sweet But Psycho bedekt met uitgelopen mascara.

Lady Gaga zelfde stem als Ava Max
Een aantal jaar geleden was Lady Gaga vooral bekend om haar geproduceerde poptracks, maar sinds de film A Star Is Born staat de zangeres ook bekend om haar prachtige stem. Ava Max heeft nog niet veel akoestische tracks uitgebracht, maar in onderstaande video horen we dat ook Ava Max akoestisch goed uit de hoek komt. 

Conclusie: ''Kunnen we Ava Max de nieuwe Lady Gaga noemen?'' 
Om iemand met één meteen te vergelijken met een superster als Lady Gaga is best gewaagd, maar wij snappen zeker waarom deze vergelijking wordt gemaakt. We verwachten en vooral hopen dan ook dat Ava Max nog meer zal groeien en meer hits zal scoren zoals Lady Gaga doet. 

Check de songtekst van onze huidige nummer 1-hit van Ava Max; Sweet But Psycho. 

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!