Armin van Buuren, Avian Grays en Jordan Shaw scoren Alarmschijf

- Nieuws

 Armin Van Buuren
Armin van Buuren

Een paar weken geleden bracht Armin van Buuren Something Real uit, waarop hij samenwerkt met de iets minder bekende Avian Grays en Jordan Shaw. Het is ook nog eens het anthem van het Roemeense UNTOLD Festival 2019. De komende week hoor je de track extra vaak op Qmusic.

De laatste jaren staat Armin aan de lopende band in de Top 40. Vanaf 2017 tot aan nu scoorde hij 7 Top 40-hits met Sunny Days, Sex, Love & Water (met Conrad Sewell), Therapy (met James Newman), Blah Blah Blah, Wild Wild Son (met Sam Martin) en natuurlijk Hoe Het Danst, zijn collab met Marco Borsato en Davina Michelle. Na die rammer werkt dj en producer nu weer met wat minder bekende namen: Avian Grays en Jordan Shaw

Talenten
Avian Grays is niet één man, maar een formatie bestaande uit meerdere personen: een mysterieuze frontman en een aantal producers. Zij zaten eerder achter de knoppen bij tracks van Dash Berlin en Alice Deejay. De groep ziet zichzelf als een 'powerhouse team' en brengt nu met Something Real voor het eerst een track uit in deze samenstelling. De Britse Jordan Shaw is wat minder bekend, maar hoopt zich met zijn gevoelige vocalen op dit nummer in de kijker te zingen. 

Check hier de songtekst van Something Real. Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency