Angels Like You is Alarmschijf

- Nieuws

 Miley Cyrus
Angels Like You is Alarmschijf

Plastic Hearts van Miley Cyrus is al enige tijd uit en bracht ons al de hits Midnight Sky en Prisoner (met Dua Lipa). Angels Like You is de volgende track die we van het album krijgen voorgeschoteld. De komende week is het de Alarmschijf bij Qmusic.

Onlangs bekende Miley in een interview dat ze aan het begin van haar carrière in een flinke identiteitscrisis zat. Ze speelde destijds in de kinderserie Hannah Montana en merkte dat haar personage haar belemmerde om te ontdekken wie zij zelf nu is. Zodra zij geen Hannah meer was, gaf niemand meer om haar. Gelukkig heeft ze de afgelopen 10 jaar flink de ruimte gekregen om zichzelf te onderzoeken en lijkt ze zelfverzekerder dan ooit. Dat bleek vorige maand wel.

Memorabel optreden
Vlak voor de Super Bowl zong Miley het nummer voor een bijzonder publiek van gevaccineerde medewerkers uit de zorg en niet toevallig heeft de zangeres gekozen om die gig in haar video op te nemen. De zangeres vindt het dan ook belangrijk dat alle Amerikanen zich laten vaccineren, zodat het coronavirus snel onder controle is. Daarnaast wil ze met de clip alle zorgwerkers in het zonnetje zetten. Zij zetten zich tenslotte dag in dag uit in, om de Amerikaanse coronapatiënten met heel hun hart te helpen. Het optreden van Miley gaat overigens de boeken in als het eerste concert met zo’n groot publiek in de Verenigde Staten, sinds de uitbraak een jaar geleden.

Check bijna alle Alarmschijven vanaf het jaar 2000 in onze playlist op Spotify!

Foto: YouTube