Album en Alarmschijf voor Selena Gomez

- Nieuws

 Selena Gomez
Selena Gomez

Met Lose You To Love Me staat Selena Gomez nog altijd hoog in de Top 40. Maar haar album Rare is net verschenen en de titeltrack daarvan zou nog weleens een veel grotere hit kunnen worden. De komende week is het de Alarmschijf op Qmusic.

Hoor je de naam Selena Gomez, dan denk je vast meteen aan heel wat van haar hits. Toch scoorde de zangeres er nog maar acht in Nederland. In 2016 kwamen we haar voor het eerst in de Top 40 tegen, toen ze te horen was op I Want You To Know van Zedd. Daarna was het raak met een eigen single. Hands To Myself kwam tot 33, waarna We Don’t Talk Anymore, haar samenwerking met Charlie Puth, tot de zeventiende plek kwam. Maar haar grote klappers waren toch de hits met Kygo en Marshmello. It Ain’t Me stond in 2017 maar liefst 29 weken in de Top 40 en kwam tot nummer 2, terwijl Wolves diezelfde positie haalde en 21 weken in de lijst stond.

View this post on Instagram

There must be a sweeter place. #Rare

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Hitmakers
Sindsdien is het hek van de dam. Voor het album Rare werkte Selena opnieuw samen met Julia Michaels. De zangeres, die zelf ook een aantal keer de Top 40 haalde, schrijft veel voor andere artiesten en Selena is zelfs een goede vriendin geworden. Aan Rare schreef ze niet mee. Daarvoor werden onder andere Madison Love en Nolan Lambroza ingeschakeld. Madison schreef eerder mee aan Bad Things van Machine Gun Kelly en Camila Cabello en Kiss The Sky van Jason Derulo en Nolan was verantwoordelijk voor Anywhere van Rita Ora en Let Me Down Slowly van Alec Benjamin.

Check ook onze playlist op Spotify, met bijna alle Alarmschijven vanaf 2000!

Foto: YouTube