Alarmschijf voor Calvin Harris en Rag'n'Bone Man

- Nieuws

 Rag'n'Bone Man Calvin Harris
Alarmschijf voor Calvin Harris en Rag'n'Bone Man

Outkast, Fatboy Slim, alles van Timbaland, alles van The Neptunes, Chemical Brothers. Nee, dit is niet dat vergeten verlanglijstje van je broer voor kerst. Het is een greep uit de namen die Calvin Harris noemde, toen hem werd gevraagd naar zijn grote inspiratiebronnen.

Het lijstje bestaat dus uit namen die vooral in de 90’s en 00’s hun stempel drukten op de hitlijsten. Maar Calvin vergeet ook de acts uit de periode daarvoor niet. Zo rekent hij ook Sly & The Family Stone, dat in 1971 met Family Affair tot nummer 21 kwam in de Top 40, als één van zijn grootste inspirators.

Zoveel namen, zoveel stijlen. Dat blijkt wel uit de namen met wie hij eerder al samenwerkte: van Dua Lipa tot aan Big Sean en van Florence + The Machine tot aan Sam Smith. Stuk voor stuk artiesten met hun eigen stijl. Ook Rag’n’Bone Man is zo’n man. De zanger maakte naam met zijn ex-Alarmschijven Skin en Human. Tracks met een mix van soul, blues en pop. Vermeng dat met de oldskool housebeats van Calvin Harris, voeg daar een vleugje gospel aan toe en je hebt Giant.

De komende week check je de track extra vaak op Qmusic, want het is de nieuwe Alarmschijf,

Check de Alarmschijf ook in onze nieuwe Alarmschijf-playlist op Spotify!

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!