5e Alarmschijf voor Miss Montreal

- Nieuws

 Miss Montreal
Miss Montreal | Sanne Hans

De afgelopen tijd was Sanne Hans vooral in het nieuws omdat ze werd genoemd als mogelijke opvolger voor Lil Kleine als coach in The voice of Holland. Dat is niet zeker, maar haar nieuwe album verschijnt wel zeker aan het einde van de maand. Hier, de tweede single daarvan, hoor je de komende week als Alarmschijf op Qmusic.

Even was Sanne (Miss Montreal) zichzelf kwijtgeraakt. Ze was al te zien als coach bij The voice of Holland en daar ging een hoop energie in zitten. Toen ook haar relatie strandde en er ook in haar directe kring vervelende dingen gebeurden, besloot ze om de stekker uit haar The voice-avontuur te trekken. Ook in het maken van muziek had ze geen zin meer. Ze trok zich terug, dacht na en kreeg weer inspiratie. Een compleet Nederlandstalig album kreeg ze uit haar pen en de eerste single daarvan, Een Stap Terug, zagen we eind vorig jaar in de Top 40 terug. 

Loslaten
Hier is de volgende track van het gelijknamige album die moet zorgen voor nieuw succes in de hitlijsten. De track gaat over het missen en niet kunnen loslaten van iemand waar je heel veel van houdt. Iets wat Sanne zelf heeft meegemaakt. Het leven gaat door, maar je hebt nog steeds het gevoel dat je die persoon tegen kunt komen. 

Hier is de vijfde Alarmschijf voor Miss Montreal. Daarmee is ze na Anouk de Nederlandse vrouw met de meeste Alarmschijven (5). Om Anouk in te halen, heeft ze er nog heel veel nodig. Zij staat namelijk op 20 Alarmschijven.