5 Facts About: Mabel op dates met Harry Styles

- Overig

Mabel
Mabel

Wat hebben Harry Styles en Frank Ocean te maken met Mabel? Lees het in een nieuwe 5 Facts About!

Mabel is helemaal hot! Deze week staat ze op de derde plek in de Top 40 met Don't Call Me Up. Maar wie is de populaire zangeres nou eigenlijk? In 5 Facts About hebben we een paar feitjes over de zangeres voor jou op een rijtje gezet.

1. Mabel's muzikale familie
In huize McVey zal het niet vaak stil zijn. Niet alleen Mabel weet in Nederland de top 3 te behalen in de Top 40, ook haar moeder, Neneh Cherry, heeft meerdere keren de top bereikt. Haar vader Cameron McVey is producer bekend van nummers als, Massive Attack. Ook haar broer Marlon Roudette zong in een band. Dat is pas een muzikale familie!

Check de songtekst van Neneh Cherry haar grootste Top 40-hit Buffalo Stance

2. Is Mabel Zweeds, Brits of Spaans?
Mabel is geboren in Spanje, maar is opgegroeid in Zweden. Op haar 18e is ze naar Londen verhuisd en sindsdien is ze niet meer weggegaan. Dit heeft er wel voor gezorgd dat de zangeres vloeiend Engels en Zweeds spreekt. Dat is een mooie combinatie!

3. Mabel is een fashionista
Mabel kan niet alleen goed muziek maken, maar ze heeft ook een passie voor mode. Zo had ze eerst een modeblog, dit heeft er zelfs voor gezorgd dat ze vooraan bij een modeshow van Stella McCartney mocht zitten.Ook haar outfits zijn ook altijd on point!

4. Mabel's fave album & artiest
Mabel haar favoriete album ooit is Channel Orange van Frank Ocean. Eén van haar favoriete artiesten is Aaliyah, niet alleen haar muziek inspireert Mabel, ook haar fashionstijl heeft Mabel geïnspireerd. De twee zijn zeker te vergelijken!

View this post on Instagram

Baby girl forever 🌹

A post shared by M a b e l (@mabel) on

5. Op date met Harry Styles
Mabel heeft in 2018 meerdere Europese shows geopend voor Harry Styles: op 14 maart opende ze de show in de Ziggo Dome. De zangeres vond het een geweldige en leerzame ervaring. Er waren eerst geruchten dat de twee samen op dates gingen, maar Mabel heeft duidelijk gereageerd dat het strikt professioneel is. You go girl!

Check de songtekst van Mabel haar Top 40-hit Don't Call Me Up

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!