250 mensen vast bij Tomorrowland Winter

- Nieuws

 Afrojack DJ Snake Martin Garrix Lost Frequencies
Tomorrowland Winter

De organisatie van het dancefestival Tomorrowland Winter, dat momenteel plaatsvindt in het Franse skigebied Alpe d'Huez, meldt dat er maandag 250 mensen van een piste en uit een bijbehorende bar zijn gehaald. De skiliften moesten gesloten worden vanwege een harde wind.

Het waren voornamelijk bezoekers, medewerkers en artiesten die geen ski's hadden meegenomen. Ze konden niet op eigen kracht naar beneden. Ze moesten worden opgepikt met snowcats, oftewel sneeuwvrachtwagens met gesloten cabines. 

Festival begint dinsdagavond
Het festival was officieel nog niet begonnen, want dinsdagavond is pas de aftrap. Een deel van de bezoekers is in de dagen ervoor al naar Alpe d'Huez gekomen om er te skiën of kwamen voor de randanimatie. Helaas liep dit niet geheel volgens plan. Gelukkig zijn de bezoekers volgens de organisatie in goede gezondheid en kunnen ze straks gewoon genieten van het dancefestival!
(Tekst gaat verder onder Tweet)

Line-up Tomorrowland Winter
In totaal verwacht het festival deze week 25.000 bezoekers. In de line-up staan onder anderen Top 40-artiesten: Afrojack, Martin Garrix, Lost Frequencies en DJ Snake.

Check de songtekst van DJ Snake zijn grootste Top 40-hit 

(Foto: BSR Agency)