10,000 Hours van Dan + Shay en Justin Bieber pakt Alarmschijf

- Nieuws

 Justin Bieber
Dan + Shay & Justin Bieber

Afgelopen week maakte Justin Bieber bekend dat zijn nieuwe album nog dit jaar uit zal komen. Eerst is er nog de collab met Dan + Shay. 10,000 Hours hoor je de komende week extra vaak op Qmusic.

Bij de naam Dan + Shay zal er waarschijnlijk geen belletje gaan rinkelen. In Europa is het countryduo, dat bestaat uit Dan Smyers en Shay Moone nog niet succesvol, maar in de Verenigde Staten zijn de twee mannen één van de heetste countryacts van dit moment. Ze scoorden al dertien hits in de top 40 van de Billboard Country Singles Chart, waarvan er 7 in de top 10 kwamen. 10,000 Hours kwam vorige week uit en niet lang daarna maakte Justin Bieber bekend dat hij een nieuw album uit gaat brengen, dat nog dit jaar te streamen zal zijn.

Nieuwe stijl?
Amerikaanse media denken nu dat Justin ook de countrykant op zal gaan. Vlak voor de zanger zijn album Purpose uitbracht, had hij een enorme hit met Where Are Ü Now, met Skrillex en Diplo (Jack Ü). Die track had qua thema raakvlakken met Purpose. Zou dat nu ook weer gaan gebeuren? De roddelpers denkt van wel: Justin is nu een familieman, die geniet van het geluk dat hij met zijn vrouw deelt. Daar zouden elektronische poptracks niet bij passen en country zou daar juist wel een ideaal genre voor zijn. We zullen zien. 10,000 Hours is in ieder geval de hele week Alarmschijf.

Check alle Alarmschijven vanaf 2000 in onze playlist op Spotify!

Foto: Instagram