‘Nickelback als straf’

- Nieuws

 Nickelback
‘Nickelback als straf’

De politie van Kensington, Canada, heeft gedreigd om dronken autobestuurders verplicht naar muziek van Nickelback te gaan laten luisteren.

Iedereen die onder invloed een auto bestuurt zullen onderweg naar het politiebureau in de auto worden geconfronteerd met het derde album van Nickelback, Silver Side Up. Dat is althans wat te lezen is op de Facebook-pagina van de politie van Prince Edward Island, waar zo’n 145.000 mensen wonen.


“Als we je pakken, en dat zullen we, krijg je een pittige boete, een aanklacht van een strafbaar feit, ben je een jaar je rijbewijs kwijt en zullen we je, als bonus, laten luisteren naar Nickelback”, zo is te lezen bij een foto van het album. “Daar hoef je ons niet voor te bedanken. We veronderstellen dat je stom genoeg bent als je dronken achter het stuur kruipt en dan is een beetje van Chad Kroeger en de jongens een prima geschenk. Laten we dit perfecte en ongeopende exemplaar van Nickelback mooi houden. Je hoeft niet dronken te rijden en wij laten je het dan niet horen.”