Nick & Simon hopen op een Top 40-hit

- Nieuws

 Nick & Simon
Nick & Simon hopen op een Top 40-hit

Het succes van Zoutelande van BLØF en Geike Arnaert inspireert ook andere artiesten. Nick & Simon putten er vooral hoop uit: zij hopen ooit weer de Top 40 te bereiken.

In de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 vertellen de twee: "De Nederlandse hiphopscene doet het wel goed, maar ons genre zie je niet meer terug in de Top 40. Daarom zijn we ook zo blij met BLØF, dat nu zelfs een nummer 1-hit scoort. Dat geeft hoop.” Volgens de Volendammers geeft het aan dat je met een goede, Nederlandstalige pop-track wel kunt scoren.

Voldoende fans
Aan fans hebben de zangers geen gebrek. In de theaters zitten de zalen vol diehard-fans, die hen door dik en dun steunen. “Dat is super natuurlijk. En we zullen die shows ook blijven geven. We hebben wel geleerd om niet te klagen over airplay en dat soort zaken.”

De laatste Top 40-hit van Nick & Simon is ook wel even geleden. Julia wist in 2013 door te stoten tot de nummer 1-positie. Momenteel staan de heren met de titelsong van Gek van Geluk in de Tipparade en ze zingen ook mee op de Vrienden van Amstel LIVE!-titelsong Vrienden, dat ook in die lijst staat.


Foto: BSR Agency