Nick Jonas heeft veel offers gebracht

- Nieuws

 Nick Jonas

Veel jongeren willen beroemd worden, maar Nick Jonas waarschuwt dat dit ook een keerzijde kan hebben: “Ik heb er veel voor moeten laten.”

Nick had aardig wat vrienden, voordat hij aan zijn carrière begon. Een aantal van hen ziet hij nog, maar hij is ook aardig wat maatjes kwijtgeraakt. “Ik heb een hoop vrienden gemaakt, die in de muziekindustrie werken. Maar doordat ik zoveel reis, ben ik ook het contact met heel wat mensen verloren. Het mes snijdt dus aan twee kanten.”

“Het is soms zwaar,” vervolgt Nick, “maar voor mij is dit allemaal normaal geworden. Ik doe dit al sinds mijn twaalfde en ik vind het nog steeds geweldig. Ik ben echt dankbaar voor de positie waar ik in zit.”

Toch ziet hij zichzelf niet op zijn vijftigste nog optreden. “Ik wil op die leeftijd niet meer optreden. Tegen die tijd hoop ik een meer creatieve rol te hebben en veel meer achter de schermen te werken.”

Momenteel is de zanger druk met de promotie van zijn track Close, die hij samen met de Zweedse Tove Lo maakte. Het nummer steeg deze week naar de derde plaats in de Tipparade.