Niall Horan neemt rust na tournee

- Nieuws

 Taylor Swift One Direction Niall Horan
Niall Horan

Terwijl Niall Horan nog volop aan het touren is kijkt de One Direction-zanger al uit naar een pauze.

“Ik ga een paar maanden vakantie nemen als ik in september klaar ben met deze tournee”, zo liet hij weten tijdens een interview bij een golfwedstrijd voor het goede doel. De zanger wil daarna in alle rust gaan schrijven aan nieuwe muziek: “Ik zal niet terugkeren voordat ik dat heb gedaan.”

Horan liet zich ook al meteen uit over de muzikale richting die we dan van hem mogen verwachten: “Ik denk dat de langzamere nummers me makkelijker komen aanwaaien. Ik wil me dus juist meer concentreren op de uptempo nummers en daar mijn geluid in vastleggen. Dat is iets waar ik aan moet werken”, zo stelt de 24-jarige zanger.

De aanwezigheid van Horan tijdens de golfwedstrijd voor het goede doel, waar hij samen met kampioen Justin Rose geld inzamelde voor kankeronderzoek, bracht ruim 675.000 euro op.

Afgelopen weekeinde stond Horan op het podium tijdens de Reputation Tour van Taylor Swift in Londen: “Ik had haar al een jaar niet gezien en dus was het meer achterstand inhalen en natuurlijk ook een algemeen praatje over hoe het gaat met de nieuwe gast”, zo zei hij tegen Metro. Daarbij doelde Horan op de nieuwe liefde van Taylor Swift, acteur Joe Alwyn.