Motiverende woorden van Lauren Jauregui

- Nieuws

 Fifth Harmony
Motiverende woorden van Lauren Jauregui

Lauren Jauregui stelde maandagavond op Twitter de vraag wat je zou doen als je uit zoe vinden dat je zoon homoseksueel is.

Het leverde een enorme storm aan reacties op en daarbij was ook niet iedereen even vriendelijk en sociaal in zijn of haar reacties. Een vooropgezet plan van Lauren om reacties te ontlokken: “Dit is zo’n walgelijke uiting van giftige mannelijkheid en een enorme ontkenning van de seksuele voorkeur van mensen… Iedereen die dit kan wensen over iets dat ze zelf hebben geschapen moet zich enorme zorgen maken”, zo reageerde Lauren met afkeur.

De Fifth Harmony-zangeres las veel van de reacties en verhalen die werden gedeeld: “Wees niet bang, je hoeft je nooit voor de waarheid te schamen. Iemand die zich voor jou schaapt doet dat alleen omdat hij of zij zich schaamt voor wie hij of zij is.” Dinsdag besloot ze de discussie: “Sommige mensen worden nooit blootgesteld aan de mening van anderen en groeien op door misbruikt te worden door giftige mensen. Wij moeten licht brengen bij ontkenning en ze niet nog verder wegstoppen in hun donkere ego’s”

(Foto: BSR Agency)