Mogelijke samenwerking Adele en Lionel Richie

- Nieuws

 Adele Lionel Richie

Lionel Richie laat weten dat hij wel wat voelt voor een duet met de zangeres. Richie ziet dat in de toekomst ook gebeuren, maar voorlopig heeft Adele volgens hem haar handen vol aan haar nieuwe album.

“We gaan samen iets doen. Daar zijn we al bijna mee bezig. Ik kan bijna zeggen dat we met elkaar om de tafel zitten, maar zij heeft nu eerst een andere missie”, aldus Richie.
Daarmee wijst de zanger op de release van 25 en de bijbehorende tournee. “Voordat dat allemaal achter de rug is, gaat het niet gebeuren.”

Richie zijn telefoon stond roodgloeiend toen Adele in oktober de single Hello uitbracht. “Je wilt niet weten hoeveel mensen mij hebben opgebeld. Adele heeft je nummer gestolen. Ik zei dat Hello niet van mij is, maar enkel de melodie.”

Al snel nadat Adeles Hello verscheen werden er al verschillende compilaties gemaakt van de twee nummers. De zanger vond de versie geweldig en dacht al dat hij binnen was voor de rest van zijn leven. “Iemand zei: Richie, Adele zingt Hello. En ik dacht aan mijn pensioen, ik ben klaar. Toen realiseerde ik me dat het niet om Hello gaat, ze gebruikt het woord Hello.”
Deze video mash up zette Richie toch aan het denken. “Als je Adele zegt en je zegt Lionel of Lionel en Adele, dat is de best mogelijke combinatie!”
Lionel Richie moet dus nog even geduld hebben, want volgens hem is het BIJNA zover.