Miss Montreal lunchte op Paleis Noordeinde

- Nieuws

 Miss Montreal
Miss Montreal lunchte op Paleis Noordeinde

Sanne Hans is donderdag aangeschoven tijdens een lunch op Paleis Noordeinde met daarbij ook koning Willem Alexander en koningin Maxima.

De zangeres was uitgenodigd voor de speciale ‘Uitblinkerslunch’ met 26 andere Nederlanders. Sanne Hans kreeg vorige maand een uitnodiging maar dacht in eerste instantie dat het een grapje was. “Het bleek dus echt te zijn en ik wist helemaal niet met wie en het bleek dus dat je niemand mocht meenemen. Spannend”, zo vertelde ze vrijdag bij Evers Staat Op.


“Het was echt superleuk maar ook heel bijzonder. Dan heb je zo’n tafelschikking en dan komt ook de koning bij je aan tafel. Het was geen formele lunch en hij was erg leuk en grappig.” Omdat ze momenteel een sapjeskuur doet vroeg ze of ze wat anders te eten kon krijgen dan de anderen. Na het eten werd er nog wat gedronken: “Toen liep Maxima naar mij toe en zei ‘weet jij wel dat wij thuis drie kinderen hebben die helemaal fan zijn’ en dat was leuk om te horen.”
 

Momenteel geniet Sanne Hans van een welverdiende vakantie op Bonaire.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima ontvangen 27 genodigden op Paleis Noordeinde voor de Uitblinkerslunch https://t.co/f8aj1Xgb49pic.twitter.com/qJPM2y35JC

— Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) December 1, 2016