Mick Jagger denkt nu niet aan stoppen

- Nieuws

 Mick Jagger The Rolling Stones
Mick Jagger denkt nu niet aan stoppen

Mick Jagger heeft een einde gemaakt aan de geruchten dat The Rolling Stones gaan stoppen. Dat zit nog niet in zijn hoofd.

De band is nog steeds ongekend populair en later dit jaar zullen ze met No Filter een serie concerten geven. Drummer Charlie Watts liet weten dat hij het niet erg zou vinden als de band uit elkaar zou vallen. Voor Mick Jagger kan daar nog geen sprake van zijn.

“Ik heb er niet echt over nagedacht dat deze reeks concerten wel eens onze laatste tournee zou kunnen zijn”, zo vertelt Mick aan The Sunday Post. Maar ook liet hij weten dat de loopbaan van de band niet oneindig is: “Er komt een punt dat we dit niet meer willen doen, om welke reden dan ook. Maar ik denk daar deze zomer nog niet over na.”

Watts liet in een gesprek met NME weten dat hij na iedere tour denkt dat de band moet stoppen. “Als Mick of Keith er de bui aan geeft dan is het klaar. Maar een andere gitarist of drummer zullen ze nog wel vinden. Wanneer Mick zou zeggen ‘ik ga met pensioen’ zou ik niet weten hoe we nog een concert zonder hem zouden moeten doen. Of zonder Keith.”

(Foto: BSR Agency)