Michael Jackson gaf zoon Prince lesje in mannelijkheid

- Nieuws

 Michael Jackson
Michael Jackson gaf zoon Prince lesje in mannelijkheid

Prince Jackson mist zijn vader nog iedere dag, maar de zoon van Michael Jackson is hem maar wat dankbaar voor de wijze lessen die hij hem leerde.

De 19-jarige Prince zegt in een interview net zo’n goede vader te willen zijn, als zijn eigen pa was. “Hij leerde me wat het betekent om een man te zijn, liet me zien hoe het is om een vader voor je kinderen te zijn. Ik zou dat maar wat graag willen doorgeven aan mijn eigen kinderen. En anders lijkt het me geweldig om iemand te helpen die kinderen heeft.”

Neefjes
Prince kan enorm genieten van de kinderen van zijn neef, TJ Jackson. “Ik behandel zijn kinderen, alsof het de mijne zijn. Ik maak plezier met ze, ik vind het tof om op ze te passen. Ik zorg ervoor dat ze wild van me worden, maar dat is volgens mij ook de enige manier om ervoor te zorgen dat ze iets leren.”

Vrijwilligerswerk
Ook doet Prince momenteel vrijwilligerswerk voor de groep Heal LA. “Ook dat is iets wat mijn vader altijd deed en hij heeft dat aan ons doorgegeven. Ik denk echt dat het komt, doordat we op een bepaalde manier zijn opgevoed. Ik herinner me dat mijn vader ons meenam naar een kinderziekenhuis. De kinderen daar waren erg ziek. Dat greep me aan. Maar toen wij er waren, veranderde de sfeer. Alle kinderen waren vrolijk.”

Heal LA is geïnspireerd op Michael’s hit Heal The World en richt zich op kinderen, hongersnood en dakloze mensen. “Dat zijn precies de zaken waarvoor mijn vader zich ook inzette.”